Useampien laitteiden suojaaminen

Toiminto ei ole käytettävissä kaikilla alueilla.

Saatavana vain Kaspersky Standard-, Kaspersky Plus- ja Kaspersky Premium -ratkaisuissa.

Voit suojata tilauksellasi kaikkia laitteita, joissa on OS Windows ja muita käyttöjärjestelmiä. Niiden laitteiden tarkka määrä, joilla voit käyttää tilausta, määritettiin tilausominaisuuksissa ostoa tehdessäsi.

Voit aina tarkistaa sen, kuinka monta laitetta jo suojaat ja kuinka monta muuta voit suojata, sovelluksen Profiili-osiosta ja My Kaspersky -tililtäsi. Voit lisätä laitteita nykyiseen tilaukseesi napsauttamalla Muuta ehtoja -painiketta sovelluksen Profiili-kohdassa. Tämä painike näkyy sen mukaan, onko alueellasi saatavilla tarjouksia nykyiselle paketillesi.

Sieltä löydät myös helppokäyttöisiä työkaluja suojauksen jakamiseen toisen laitteen kanssa. Jos haluat jakaa suojauksen näiden työkalujen avulla, sinun ei tarvitse muistaa aktivointikoodia, tilaus siirretään tilisi kautta. Jos et ole koskaan kirjautunut My Kaspersky -tilillesi kyseisellä laitteella, pyydämme sinua kirjautumaan sisään osana prosessia. Asennuksen jälkeen sovelluksesi aktivoituvat automaattisesti tililtäsi tehdyllä tilauksella.

Voit jakaa suojauksen sovelluksella seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Mene Profiili-osioon
  3. Napsauta Lisää-painiketta. Joissakin tilauksissa painikkeessa lukee Suojaa laite.
  4. Valitse Suojaa lisää laitteita -ikkunassa jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    • Skannaa QR-koodi

Avaa QR-koodi -välilehti ja kuvaa QR-koodia puhelimesi kameralla.

Tämä avaa Google Play -kaupan, App Storen tai Huawei AppGalleryn sovelluksen lataussivun mobiililaitteellesi. Kun olet ladannut ja asentanut sovelluksen, se muodostaa automaattisesti yhteyden My Kasperskyyn ja alkaa suojata laitettasi.

Käyttämällä QR-koodia Android-laitteella hyväksyt toimittavasti Google Playlle kertaluonteisen salasanan sovelluksen aktivoimiseksi älypuhelimellasi.

• Lähetä linkki sähköpostilla
      1. Siirry Sähköpostilla-välilehdelle.
      2. Napsauta linkkiä.

Tämä avaa My Kasperskyn kirjautumisikkunan oletusselaimeesi.

3. Lisää sähköpostiosoite Lähetä sähköpostitse -ikkunan tekstiruutuun ja valitse Lähetä.
      4. Lataa sovellus sähköpostissa olevaa linkkiä käyttämällä.

Lataamisen ja asennuksen jälkeen sovellus muodostaa automaattisesti yhteyden My Kaspersky -tiliisi.

Joissakin tilauspaketeissa voidaan näyttää vain yleiset tiedot kaikista suojattavissa olevista laitteista.

Lisätietoja laitteen suojauksen etähallinnasta, tilauksen peruuttamisesta käyttäjältä tai tilauksen peruuttamisesta laitteelta on My Kaspersky -ohjeissa.